https://feminet.dk/wp-content/uploads/2012/09/50-års-fødselsdag-i-egypten-tæt-på-Ækvator.jpg Sep29

50 års fødselsdag tæt på Ækvator


De hvide duge og det stive puds er skiftet ud med gyldne sandstrande og badetøj. Knud Erik Bjerregård fejrer sin 50 års fødselsdag med familien i Hurghada ved Det røde hav.

Han var der sidste år. Og forrige år med. Og for tre år siden. Ja, faktisk har Knud Erik Bjerregård været i Hurghada de seneste fem sæsoner i træk. Men denne gang bliver det for første gang i selskab med hele familien – og for at fejre sin 50 års fødselsdag med de allernærmeste.

”Ja, det rigtigt. Vi skal ti mennesker af sted denne gang. Min forlovede, jeg selv og vores respektive børn. Jeg har selv haft rigtig gode oplevelser de gange, jeg har været af sted, og nu kunne jeg godt tænke mig at dele det med dem, jeg holder af”, fortæller Knud Erik, der tager af sted med Falk Lauritsen Rejser fra Billund, når det i reglen råkolde danske efterår for alvor sætter ind i november.

Gode hoteller og store oplevelser i Hurghada ved Det røde hav
Da Knud Erik tog til Hurghada ved Det røde hav første gang for fem år siden, var det i første omgang varmen og det gunstige klima tæt ved Ækvator, der trak. Men efterhånden har den rejseglade midtjyde fundet mange kvaliteter i faraoernes eget land.

”Jeg synes generelt, at hotellerne er rigtig gode - man får efter min mening rigtig meget for pengene. Og så trækker det bestemt ikke ned, at der i og omkring Hurghada ved Det røde hav er rigtig store oplevelser uanset om man er til oldgammel kultur eller smuk natur. Jeg har både set pyramiderne og jeg er vild med at snorkle i Det røde hav, som er fyldt med et fantastisk liv under overfladen – det skal familien også prøve”, fortæller Knud Erik, der dog synes at sælgerne i basaren ind imellem er en anelse for ivrige.

Ikke sidste gang
Knud Erik kan også godt lide at prøve noget nyt, og sidste gang han var ude at rejse, var det i en lille tyrkisk badeby tæt på Bodrum.

Han regner dog ikke med, at det bliver sidste gang han rejser til Hurghada, men i første omgang skal fødselsdagen fejres med et brag. Og med fødderne godt begravet i det gyldne sand, fortæller han til Falk Lauritsen Rejser.

”Hos Falk Lauritsen oplever vi, at stadig flere af vores gæster ønsker at holde deres runde fødselsdage og andre større mærkedage under sydlige himmelstrøg. Og det er ikke ualmindeligt, at man rejser en større gruppe sammen. På den måde får man oplevelsen til at vare længere, end hvis man holder en fest, hvor forberedelser og oprydning, som regel tager længere tid end selve fejringen”, fortæller Søren Falk Lauritsen adm. direktør hos Falk Lauritsen Rejser.

Falk Lauritsen Rejser har rødder tilbage til 1967, hvor familien Falk Lauritsen for første gang sendte feriegæster til den spanske ferieø Mallorca. Falk Lauritsen Rejser tilbyder foruden sol- og badeferier hele året også længerevarende, kulturelt stimulerende rundrejser under navnet discover by Falk Lauritsen. I 2012 forventer selskabet at sende ca. 90.000 danskere syd på til sol- og badeferie

Related Posts :