Besøg Napa Valley på din ferie i USA


Besøg Napa Valley på din ferie i USA Napa Valley er en af de store turistattraktioner i USA og hver eneste turist, der er på en ferie i USA normalt giver Napa Valley en prioritet for hans eller hendes besøg i løbet af ferie periode. Napa Valley er også betragtes som den smukkeste destination for turister i Californien. I løbet af foråret, er de bakker, der normalt omgiver dalen regel stadig frodige fra vinterregnen mens sennep blomster er normalt i fuldt flor.

De vinstokke normalt en tendens til at være grøn i farve og sprællende i løbet af sommeren. Bladene på vinstokkene normalt tendens til at tilbyde et spektakulært show af farver omkring høsttidspunktet i efteråret og om vinteren vinstokkene er normalt bare skønt vinsmagninger stadig en tendens til at fortsætte som det grønne græs afkast.

Napa Valley følger også den nordlige Californien mønster af tørre og varme om sommeren. Når du besøger Napa Valley i løbet af din ferie i USA fra månederne juni til oktober, som normalt høsttidspunktet, bør man forvente en meget stor menneskemængde især i weekenderne. Der er også masser af vin, musik og festivaler i kunsten er meget populær og almindelig, som er blevet anset for at være den mest form for turistattraktion for de besøgende.

De butikker, hoteller og andre vigtigste form af attraktioner plejer at være åben hele året. Nogle af de vigtige tips til nogen planlægger at besøge Napa Valley i løbet af hans eller hendes ferie i USA bør overveje, forlader børnene hjemme. Det er ikke et websted, der normalt er meget venlig over for børnene, da det primært kører på vin. Når du besøger Napa, er det tilrådeligt at få en bil og en udpeget chauffør til at tage dig rundt til de mange vingårde på samme dag. Enhver turist på Rejser til USA må aldrig forsøge at forlade Napa Valley som et sted at besøge.

Related Posts :

  • Når du søger ind planlægningen af ​​din næste ferie i New York er absolut en destination, som du ...

  • Der findes mange typer af forlovelsesringe. Den mest almindelige og populære type af forlovels ...

  • Bjerget og bakke toppe beklædt med sne, køkkener, gårdspladser, vejkontrol taverner, majestætisk ...

  • Ved udgangen af oktober i Thailand slutter såkaldte "regntiden", så nu er det helt rigtige tidsp ...

  • De fleste e cigaretter er kendt for at være langt mere økonomisk, især i  løbet af de hårde økon ...