Lyngby Tandlæge


 

Vil du gerne have en tandlæge, som går op i at kende sine patienters behov og ønsker, skal du kontakte Lyngby Tandlæge.

Her kan du føle dig tryg

Det er for mange mennesker vigtigt, at man kan føle sig tryg og sikker, når man skal til tandlægen, og derfor er valg af tandlæge ikke en nem sag. Bor du nær Lyngby, er Lyngby Tandlæge et rigtig godt valg af tandlæge. Her får du optimal service og kompetent personale, der vil bevare patienternes tænder sunde hele livet. Klinikken tilbyder alle slags behandlinger, lige fra det normale tandlægeeftersyn, til den lidt mere avancerede kirurgi. Tandlægerne vil gøre alt for at hjælpe dig, og lige meget hvilken behandling du skal igennem, sørger de for at du får en behandling der er smertefri, omsorgsfuld og grundig. De sørger for afslappede og behagelige omgivelser, så du føler dig tilpas. Både sekretæren, klinikassistenterne og tandlæger gør alt hvad de kan for at kende deres patienter, og derfor er de også meget snaksaglige. Personalet på klinikken respekterer hver patient, og netop derfor vil de også gerne lære dig lidt bedre at kende, så de kan respektere eventuelle behov eller ønsker.

Dine behov afdækkes ved hjælp af dialog

Gennem dialoger snakker man med tandlægen om hvilken/hvilke behandlinger der skal foretages, og hvordan de skal foretages, og der sikrer man sig, at man får behandlinger uden overraskelser. Har du spørgsmål, noget du undrer dig over eller andet, kan du bestille en tid til en snak med en af tandlægerne, så du kan få afklaret diverse ting, inden du bestiller en tid til en behandling. Hos Lyngby Tandlæge ligger de vægt på at bruge materialer der er miljøvenlige, da de gerne vil belaste miljøet så lidt som muligt, og de er samtidig interesserede i at være en moderne klinik. Tandlægerne og klinikassistenterne går løbende på kurser og videreuddanner sig, så de hele tiden er med på moden, og kender til de nyeste behandlingsmetoder etc.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken hvis du skal bestille en tid eller har spørgsmål, men er du ikke i nærheden af en telefon, eller har du ikke tid til at ringe, så kan du gøre det samme på klinikkens hjemmeside.

 

Related Posts :