Måder at skabe en lykkelig familie Jan27

Måder at skabe en lykkelig familieJeg tror at finde lykke og succes er mere end blot penge. Hvis du ikke kan finde lykken i din familie, det er at minde dig om, at du har magt til at forbedre dit liv i din familie.

Her er måder at skabe (eller genskabe) en lykkelig familie:

Start med dig selv , Finde lykke starter ved at beslutte, at du vil skabe den kærlige ånd, der kan skabe en lykkelig familie. Udvikle en energi og personlighed, hvor blot din ånd og tilstedeværelse vil helbrede andre og forynge din familie.

Kig på dig selv , Spørg dig selv dette spørgsmål og giv dig selv en ægte svar: “Er jeg bidrager til familiens lykke eller ulykke?”

heler inden for enhver følelse af mistro eller vrede , Dette kan synes at være en umulig opgave. Men det er opnåeligt og afgørende at finde lykke og succes.

Folk laver fejl. Nogle gør dem én gang. Andre gentage deres fejltagelser igen og igen. Hver person gør det bedste de kan på det følelsesmæssige intelligens niveau, de har opnået.

Hvis nogen er ved at blive sårende, blameful, vred eller angribe, lever de på et meget lavt følelsesmæssig intelligens niveau. Det betyder ikke, du behøver at leve i denne smertefulde sted med dem.

Øv at behandle alle i familien med kærlighed. Du må ikke være i stand til at være omkring dem på grund af deres valgte personlighed eller adfærd. Du kan bede, hensigt eller sende kærlige energi til dem. De vil modtage den og kærlighedens magt vil helbrede dem på bemærkelsesværdige måder, ofte bedre end vi kunne have drømt om.

vælger at leve i de øverste seks niveauer af dit liv Vejledning System , Du har 21 følelsesmæssige niveauer. Femten skabe hvad du ikke ønsker og seks følelsesmæssige niveauer skabe det, du ønsker. Folk spørger mig, “Lori Prokop, hvordan kan jeg leve i det følelsesmæssige niveau, der skaber mere af det, jeg vil, og resultere i at finde lykken?”

Må ikke være en del af familiens problemer. Heale dig selv og blive en kur. Må ikke fortælle din familie du har valgt at gøre dette. Bare gør det. De vil bemærke forskellen. Dine nyligt valgte følelsesmæssige niveauer vil skabe positive resultater. Med din bly og kan f.eks dine familiemedlemmer lære at elske og respektere hinanden.

Tilskyndelse stor respekt for hinanden , Undervis ved eksempel, at hvert familiemedlem accepterer alle andre, og lader hver være hvem de er.

Med nogle visdom og indsigt, er det let at se, hvordan folks personligheder har udviklet. Selv hvis du er frastødt af nogen, er det muligt at se, hvorfor de handler som de gør.

Når udviklingsprocessen og historie deres personligheder overholdes, selv de mest vanskelige folk op med humøret. Når folk føler sig forstået, at de ikke længere føler behov for at forsvare. Kærlighed og accept af hver persons historie vil skabe en følelse af goodwill og ægte forståelse.

Har ingen visse forventninger mejslet i sten , men snarere forvente det bedste og være åben for, hvad det manifesterer sig som. Når vi forventer noget bestemt, vi ofte begrænser resultaterne af vores egen begrænsede tænkning.

Må ikke forvente, at alle ændringer på én gang, eller at det vil komme nemt. For nogle ændringen synes umiddelbart, for andre kan det tage tid. For nogle healing vil virke ubesværet, vil andre har brug for at ramme rock-bund, før de begynder. For nogle give slip på skadelige overbevisninger, sårende tænkning og destruktive fordomme sker gradvist, nogle gange kun efter personlig smerte eller katastrofer.

Det er nogle gange en udfordring, fordi vi ønsker tingene lige nu. Mange gange siger jeg til mig selv, “Lori Prokop, hvorfor kan disse andre mennesker gør de rigtige ting?”

Bed deres helbredelse vil være en sikker, kærlig og vidunderlig oplevelse. Det vigtigste element er, at nogen skal starte healing. Det vil samle op for andre derfra.

Tro på assistance fra en Højere Magt , Dette er en ikke-religiøs, ikke-konfessionel, åndelige skridt. Mirakler kan og vil ske for dem, der beder om hjælp fra en kilde af 100% ren lys og kærlighed. Vælg handlinger og muligheder, der er 100% rene lys og kærlighed.

Intend kun det bedste for hvert familiemedlem , One person, der bruger deres magt til hensigt ved at sende energi af 100% ren lys og kærlighed til andre familiemedlemmer, selvom han eller hun kan gøre det uden andre at kende, vil med tiden se andre er motiveret til at forbedre deres liv.

Når hensigten med 100% ren lys og kærlighed bliver en familie praksis, vil medlemmerne vokse dybere i åndelig forbindelse og har en lettere gang at finde lykken.

I sidste ende, kan du ændre selv den hårdeste familiemæssige situation til det bedre. Du kan hjælpe familiemedlem erfaring succes og hjælpe dig selv i processen med at finde lykke.

Related Posts :