Med en elektronisk cigaret er du godt på vej Aug18

Med en elektronisk cigaret er du godt på vej


 

Du har hørt skræmmekampagner i radio og tv. Du har  læst skrækhistorier i dagbladene. Du har læst advarsler om dit ve  og vel på cigaretpakkerne. Du har bestemt dig for, at nu er det  din tur til at være stærk. Du bliver nødt til at stoppe med at ryge,  og det med det samme, for at du kan kigge dig selv tilbage i øjnene  i spejlet med stor respekt, og sige, at du gjorde det. Så fra nu af  er det bare om, at komme i gang. Hvad vil jeg så foreslå dig at gøre  her. Jo, jeg vil jo nok sige, at du skal bruge en elektronisk  cigaret til hjælp under dit rygestop. Jeg har ikke  nogen ide om, om en elektronisk cigaret generelt er et godt våben i  kampen mod cigaretterne, men det virkede for mig, og derfor vil jeg  gerne anbefale den videre. Jeg var personligt godt på vej ind i mit  rygestop, så snart jeg kiggede på en elektronisk cigaret, og havde den i hænderne. Jeg forudser,  at det samme vil ske for dig.

En elektronisk cigaret er blot en mulighed ud af mange

En elektronisk cigaret virkede for mig. Men om den  af samme årsager også virker for dig, ja, det er ikke til at  sige. Så jeg vil da også modsat sige, at hvis du føler du har det  bedre med at føre et rygestop ud i livet ved brug af andre våben end  en elektronisk cigaret, så skal du helt sikkert bare køre efter hvad  du føler for. Hvad der virker for en person har måske den modsatte  effekt på den næste. Når alt kommer til alt, tror jeg, at det er  vigtigt, at du bare selv føler, at du står inde for dit rygestop,  så skal det nok kunne lykkes for dig.

Related Posts :