Sep11

Når du kommer ned i stuen en morgen og ser, at tæppet har brug for en gang tæpperens


 

Indrømmet – det er super irriterende, hvis  der kommer pletter på dine fine tæpper i stuen, eller hvor i dit hus,  du nu har tæpper. Det må man sige, at jeg kender alt til. Jeg havde  for et par måneders tid siden en episode, hvor min teenage søn havde  fået lov til at holde en mindre fest, for sine nærmeste venner. Jeg  havde længe overvejet om jeg skulle give ham lov eller ej, for jeg  havde inderst inde lidt en følelse af, at der var et eller andet uldent  ved det, og at noget ville kunne gå galt. Men han forsikrede mig om,  at alt ville være i den skønneste orden, så jeg overgav mig, og under  festen holdt jeg mig i husets første sal, så de unge kunne have stuen  for sig selv. Næste morgen så jeg, at der var blevet spildt rødvin  på mit smukke, lyse gulvtæppe, og at der skulle tæpperens til for  at det kunne reddes. I stedet for at forholde mig køligt, gik mit temperament  lidt over gevind. Og jeg blev meget sur på min søn, som endte med  at blive meget ked af det.

 

Tæpperens fik mig til at se det større billede

Det var dog ikke så svært at få fjernet  pletten med tæpperens, og få det til at se fint ud igen, og til sidst  endte jeg med at være rigtig godt træt af, at jeg havde snakket så  grimt til min søn. For, han havde haft det sjovt, hans venner havde  ligeledes moret sig, stuen kunne rengøres med sulfo og tæpperens,  og ingen større skade var sket. Efter den episode må jeg sige, at  jeg blev mindre snerpet. Hellere holde en god fest, end at lade være  af frygt for pletter på tæppet. Det er blevet mit nye motto.

Related Posts :