Rhodos skønhed af øen


 

Øens hovedstad er en sammenlægning af en sædvanlig middelalderby - hvilket er usædvanligt for den grund, at af naturskønne luft - og en ny moderne by - hvor du kan tilbringe din tid i mange caféer, restauranter og andre butikker, der er meget kendte. Det har mange strande i det. Rhodos strande tilbyder mulighed for at øve mange vandsport sommer såsom windsurfing, kitesurfing og sejlads på havet. Dette er allso kendt som Sun Island. Rhodes dækker mange steder, hvor du kan øve vandsport. I disse lande vil du finde centre, der er etableret siden 3 årtier siden. Dem kan sagtens træne dig til at lære surf.

Rhodos er også kendt græske udenlandske turister især for de mange solbeskinnede strande. I linjerne nedenfor kan du se, hvilke er de mest kendte og værdsat af besøgende til øen Rhodes strande. Limanaki Lindos Agios Pavlos strand bliver rost for at farve turkis klare vand, men også gyldne sandstrande og funklende sten. Denne strand er på kysten af en bugt, hvis navn er givet af St. Paul. Der er en legende som denne helgen kom til disse lande for at forkynde kristendommen. En anden berømt strand er Afandou Rhodes. Her kan besøgende øve golf på særlige anlagt grunde. Den samme lange strand, der har et areal på 22 kilometer, er tyndt befolket på grund af det faktum, at folk ikke kan leje stole. Dybt vand, der omgiver stranden kan køle dig selv i de varmeste dage. Strandene er sandet og småsten og mousserende dybt vand tiltrækker mange romantiske besøgende.

Aquarium of Rhodes er en mere flot sted beliggende i byen Rhodos. Det blev bygget under Anden Verdenskrig af den italienske hær. Bygningen blev brugt som instituttets biologisk forskning. Der er også mange flere ting, du kan se mens du gør dit besøg i Rhodes se flere  aktiviteter via rejseguide til Rhodos.

Related Posts :