Magasin for Kvinder

10 tips til sikker netshopping

Cyber ​​Security og Online Shopping

Med populariteten af ​​online shopping i dag, bliver betydningen af ​​cybersikkerhed afgørende for alle. Shopping, selv i den virkelige verden, involverer penge, og hvor der er penge, der går de kriminelle. Og da meget shopping der nu sker i cyberspace, mistede disse kriminelle ingen tid i at følge pengene spor rettet mod online-shoppere.

Online shopping blev moderne, når folk opdagede man er fri fra stress og træthed forårsaget af skarer og trafik. Der er også den bekvemmelighed for at søge, hvad det er, du ønsker fra dit hjem, på din mest bekvemme tid, og betale for det uden at skulle vente i linje. Alle disse med blot et par klik med musen.

Men Internettet er også et praktisk sted for cyberkriminelle så godt. De målrette online-shoppere, svigagtigt at opnå information, de kan bruge til deres egne finansielle gevinster. Disse kriminelle bruger de tre mest almindelige måder at angribe de online-shoppere.

Ubeskyttede computere
Ubeskyttede computere er let mål for virus og andre ondsindede koder, der anvendes af cyberkriminelle at få adgang til de oplysninger inde i det. På den anden ende, har online-leverandører til at beskytte deres computere, også mod angriberne, der kan få adgang til deres kundedatabaser.

Falske websteder og e-mails
I den virtuelle online-verden, kan en hjemmeside (eller en online butik) være forfalsket af disse kriminelle, med ingen de klogere. Disse falske websteder efterligner de legitime og arve virksomheden, i det mindste indtil de er fanget eller bemærket.

Velgørende var blevet forvansket før, især under naturkatastrofer eller ferie sæsoner, hvor folk vælter ind donation penge og støtte. Oftest, selv om disse angribere indsamler oplysninger til eget ulovlig anvendelse.

Cyber ​​sikkerhedsforanstaltninger
Opretholdelse af en up-to-date anti-virus program, en firewall og anti-spyware er altid trestrenget første linje i forsvaret i cyber-sikkerhed. De beskytter dig mod virus og trojanske heste, der kan stjæle eller ændre dine data og gøre din computer sårbar. Spyware kan også give angriberne adgang til dine data.

Opdateret browser
Browsere er gateway mellem din computer og internettet. De skal opdateres først. Også åbne mulighed for automatiske opdateringer til din computer, så de operationelle programmer og værktøjer er up to date.

Det er ligeledes vigtigt at kontrollere standardindstillingerne i din computer og anvende den højeste grad af sikkerhed. Dette vil foregribe angriberne til at bruge standardindstillingen af ​​programmerne. Dette gælder primært browsere, e-mail klienter, osv. fordi disse er de stik til internettet.

Hæderkronede leverandører
Det er her, man skal passe på, fordi cyberkriminelle er meget gode til at efterligne de steder, hvor legitime sælgere og gøre det ligner ægte. Du er nødt til at kontrollere deres legitimitet, før man leverer nogen oplysninger. Hold telefonnumre og de fysiske adresser på disse leverandører, som du kan bruge i tilfælde af problemer.

Sikkerhedsfunktioner og private politikker
Som altid tilføje adgangskoder og andre sikkerhedsfunktioner beskyttelse, hvis de anvendes korrekt. Kontroller webstedets fortrolighedspolitik før give personlige eller finansielle oplysninger. Du er nødt til at forstå, hvordan dine oplysninger lagres og bruges.

Krypteret information
Sørg for, at oplysninger, du giver ud er krypteret. For at tjekke om det er, se om den indeholder en webadresse, der begynder med “https:” i stedet for “http:” og en hængelås. Hvis hængelåsen er lukket, at oplysningerne er krypteret. Vide, hvor den hængelås-ikonet er placeret i din foretrukne browser, fordi nogle angribere bruge falske hængelås ikoner til at narre brugere.

Brug dit kreditkort
Kreditkort gebyrer har love, der begrænser din erstatningsansvar i tilfælde af svindel. Dette kan ikke være tilfældet for dit betalingskort. Fordi betalingskort trækker penge direkte fra din bankkonto, kan uautoriserede hævninger forlade dig tomhændede. Overflødigt at sige, bør en oversigt over dine køb holdes til side. Fortæl det straks uoverensstemmelse.

Shopping online er virkelig en tidsbesparende, problemfri og sjov måde at købe, hvad du ønsker på internettet. Tilstedeværelsen af ​​de allestedsnærværende cyberkriminelle stalking på hvert cyber hjørne nødvendiggør behovet for cyber-sikkerhed samt.

Det er alles ansvar.

Efterlad en Kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nye indlæg

Open Close