12 måder at være sundere

Ønsker du at tabe, sover bedre og øge dit immunsystem?

1 Har en løgn ned
Rygsmerter kan undgås, og skaden repareret med en nem øvelse, som er ligge ned på gulvet med bøjede knæ, hofte bredde fra hinanden, fødderne på gulvet. Gør dette dagligt i cirka fem til femten minutter til at frigive og forlænge din rygsøjle.

2 Bemærk dine nibbles
Crash kostvaner ikke arbejde for længe nok, i stedet opretholde en fødevare mejeri at notere dine daglige spisevaner. Med dette, vil du være bevidst om, hvad du spiser, og træffe sundere valg.

3 10 dybe vejrtrækninger
Vores ånde magt vores lymfesystemet, der fjerner affald fra cellerne. Ved at tage 10 dybe indåndinger, tre gange om dagen, vil du klare flere giftstoffer og øge din tænkning magt ved at få 20% mere ilt til din hjerne.

4 Sæt din gaffel ned
Sæt din gaffel ned mellem hver mundfuld mad, det gør du tygger maden ordentligt, hvilket forhindrer problemer med fordøjelsen, og også forhindrer dig over-spiser.

5 Lav en liste
Den mest effektive stress buster er at lave en liste. Dit kort sigt hukommelse kan kun huske, på et gennemsnit, syv ting. Så når du overbelaster det, dit stress-niveau eskalere. Lave en liste rydder ud alle stress fra din hjerne du føler spænding gratis. Det sparer dig fra hovedpine, depression og forhøjet blodtryk.

6 Massage dine fødder
Dårlig cirkulation kan stjæle fra dig af hårdt tiltrængt søvn. Din temperatur skal falde en anelse, før du falder i søvn, så din krop fordriver varme via dit ansigt, hænder og fødder. Men mange kvinder har dårligt blodomløb, som bremsende blodkarrene i deres hænder og fødder og forhindrer dem i at fordrive varme. Et varmt bad inden sengetid eller en hånd og fod massage vil øge din omsætning.

7 En økologisk æble om dagen
Hvis du køber et organisk element om dagen, gør det til et æble. Forskning konstateret, at pesticidrester i 71% af æbler-den højeste i frugt og grøntsager.

8 Skift din tepose
Når det kommer til te hvid er den nye grønne. Hvid te kommer fra den samme plante som grøn og sort, men er høstet tidligere og undergår mindre forarbejdning, hvilket betyder, at det indeholder mere kræft kæmper anti-oxidanter.

9 Spis tørrede abrikoser
Den mest almindelige ernæringsmæssige mangel er jern. Træthed, irritabilitet og manglende koncentration. Undgå det ved at have to portioner af magert rødt kød om ugen, eller tre tørrede abrikoser om dagen.

10 Stop springe måltider
Spise tre måltider om dagen er meget vigtigt for en sund krop. Det er den enkleste måde at balancere blodsukkeret, som vil holde dit humør, energi og koncentration afbalanceret og styrke din stress tolerance.

11 Hold det sprøde
Medtag nogle rå grøntsager i hvert måltid. Mange af de vitaminer og mineraler i grøntsager går tabt gennem madlavning, så rå fødevarer er så godt som det bliver.

12 Fokus på din følelse
Tag to minutter til at øge din vilje til at gøre tur, jogge eller aerobic klasse. Den øjeblikkelig tilfredsstillelse af denne øvelse høj er langt mere motiverende end løftet om tyndere lår to måneder ned linjen.

Related Posts :

  • Her giver vi dig med nyttige oplysninger om nogle af de mere almindelige fodproblemer, som folk ...

  • Hvis jeg skulle spørge dig, hvilke fødevarer temp dig, sandsynligvis ville de ikke være dem, der ...

  • Sexliv? Hvad sexliv? Du er en forælder, og livet er så travlt, at du knap nok har tid til at tæn ...

  • ønsker du at prøve noget anderledes og eksotisk? Du kan vælge enhver kultur, ethvert land du ...

  • Vvem vil ikke gerne en smuk sund udseende hud på deres ansigt? Vi alle elsker at se godt og s ...