Magasin for Kvinder

Artmakery en Hyldest til naturen og til kroppen

De klare farver og skønheden ved naturen og ved menneske- kroppen er fællesnævner under oktoberudstillingen i Galleri Artmakery.

Begge kunstneres malerier er overvejende naturalistiske. De to kvindelige kunstnere har fokus på detaljer som forstørres og som får sit eget udtryk af skønhed, enkelt og dekorativt. Her kommer vi tæt på.

Marianne Boje Andersen har altid været forbundet med naturen og forsøger også at være i pagt med den. Hendes kunst er en hyldest til naturen omkring Borup. Hun giver den gerne et ekstra lag farve og styrke for at understrege skønheden og det positive i vores udendørs omgivelser. Marianne betragter sig selv som en glad amatør, og dette er hendes første galleriudstilling. Hun har dog haft et par udstillinger i virksomheder.

Kathrine Pommer maler mennesker og arbejder bevidst med farver og lys som en understregning af kroppens dynamik. Kroppen er for hende den smukkeste udtryksform for vores følelser, og de vil derfor altid være at finde i hendes malerier. Inspirationen henter hun fra sit indre, farver, musik og de hændelser hun støder på i hverdagen. Hun har en lang række udstillinger bag sig.

Fernisering af begge kunstneres udstilling finder sted fredag den 5. oktober 2012 kl. 14-18 i Galleri Artmakery, Hovedgaden 23, 4622 Havdrup. www.artmakery.dk

https://www.artmakery.dk

Efterlad en Kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nye indlæg

Open Close