Billig parfume der giver kompliment Aug25

Billig parfume der giver kompliment


Det er altid godt når man roser hinanden, og det  synes jeg generelt, at vi skal lære at gøre lidt mere. Et kompliment,  der er på sin plads er rar for afsender og modtager, og det er  derfor noget, jeg mener, vi bør dyrke lidt mere. Det behøver ikke  være det store, en billig parfume kan endda gøre tricket for dig.  Her taler jeg af erfaring. Jeg har nemlig en billig parfume, der er  virkelig god. Og på grund af den inkasserer jeg komplimenter i ny og  næ. Jeg bliver, når jeg får et sådant kompliment, mindet om, at  jeg skal huske selv at kaste omkring mig med komplimenter – velmente,  og ikke falske, naturligvis.

Der skal ikke mere til end en billig parfume

Som jeg gang på gang bliver mindet om, skal  der ikke mere til end en billig parfume for at man kan indkassere et kompliment. Det  husker jeg på, og derfor husker jeg også let at give et kompliment  videre. Det gør jeg ved alt fra en kollegas hår, der en dag sidder  ekstra godt, til et kompliment på personligheden på en person, der  gør det godt, a la ”du er virkelig god til at se alle folk omkring  dig, og tage alles mening i perspektiv.” Et kompliment betaler sig,  og det kommer ikke skidt tilbage. Det gør det virkelig aldrig, det  er i hvert fald ikke noget, jeg har oplevet. Derfor skal anbefalingen  herfra lyde: Giv dine medmennesker et kompliment! Om det er for en billig  parfume eller det er for en bluse, du synes er pæn,  eller for noget helt andet eller tredje, har ingenting at sige. Det  vigtigste er, at du mener det du siger, og at du har en intention om  at gøre en anden person varm og glad.

Related Posts :