Boozt.com udvider med shapewear Din bedste figur


Shapewear til kvinder er en hastigt voksende kategori online og et nyt fokusområde på onlineshoppen Boozt.com. Shapewear trenden har længe hersket i Hollywood og givet berømthederne perfekte kurver, når gik op ad den røde løber. Mange kvinder har nu taget denne trend til sig, og efterspørgslen er steget markant. Din bedste figur kan nu købes i en lækker lille æske på Boozt.com.

Lad være med at tro, at Hollywoods berømtheder er så perfekte, som de ser ud på den røde løber. De har alle shapewear på under deres fantastiske kjoler. Alle kvinder har et eller andet figurmæssigt, de er kede af – fx bagdelen eller måske taljen. Den nye shapewear fra Maidenform gør dig slank, løfter og glatter bulerne ud uanset, hvor de sidder.

Boozt.com udvider med shapewear Din bedste figur

Boozt.com udvider med shapewear Din bedste figur

Berømtheder som Katy Perry, Gwyneth Paltrow, Rihanna, Eva Longoria og Anne Hathaway taler alle helt åbent om at gå med shapewear under tøjet. Og i sidste måned afsløredes et par shapewear-shorts under Khloe Kardashians miniskørt, da vinden tog fat i det. Hun kommenterede det straks på Twitter: “Shorts, spanks eller drengeshorts under en kjole/nederdel er bare et must!”

Shapewear er ikke en ny opfindelse - de har eksisteret i århundreder. Bare tænk på korsetter og hofteholdere. De blev opgivet i starten af sidste århundrede, da modeikoner som Coco Chanel gik imod hele korsethysteriet. Men med nye teknologier og tekstiler har den nye shapewear en væsentlig bedre pasform og et langt højere komfortniveau end dens forgængere.
Maidenform er et nyt brand på Boozt.com, som kan hjælpe dig med at få et figurmæssigt bedre jeg. Det er dog ikke kun shapewear til taljen og bagdelen, du kan købe på Boozt.com. “Shapewear er et super supplement på Boozt.com til vores kvindelige kunders garderobe, der nu starter med undertøj og shapewear.” siger Mette V. Olsen, chefindkøber for lingeri på Boozt.com. Hun fortæller endvidere, at lingeriafdelingen netop er yderligere styrket af det populære mærke Wonderbra, som er berømt for dets bh’er og trusser. Magic Bodyfashion er et andet nyt mærke i undertøjsafdelingen - det har specialiseret sig i tilbehør som BH-forlængere, stropløse bh’er og lingeri uden søm.

Boozt.com er en online fashion shop for hele familien. Siden 2009 er online shoppen vokset helt enormt og forhandler nu tøj fra mere end 200 brands. Vi har specialiseret os i skandinaviske fashion brands, men har også et stort udvalg af internationale mærker. Vi henvender os til modebeviste kvinder og mænd på det skandinaviske marked, der ønsker det perfekte mix af afslappede, moderne og designer brands. På Boozt.com finder du altid tøj, der passer til enhver lejlighed.

Vores dametøjsafdeling bugner altid af lækre styles og populære mærker som Desigual og VILA, for blot at nævne et par stykker. Kjoler og toppe er vores mest populære kategorier med over tusind styles i hver kategori, der spænder bredt – lige fra partytøj til loungetøj. Hos Boozt.com finder den kvindelige skandinaviske shopper sine yndlings strik, de lækre sko, tasker.

I herretøjsafdelingen finder man lækkert tøj til job og fritid, der passer til enhver smag og stil. Boozt.com’s mest populære herrekategorier er t-shirts & polo’er, skjorter, strik, jeans og sko. Udvalget af herremærker er stort og tæller brands som BOSS Black, BOSS Orange og Jack & Jones.
Boozt.com har en stor børnetøjsafdeling, hvor man kan få næsten alt, hvad hjertet begærer til drenge og piger, unanset om man er på udkig efter overtøj, sko, sweatre eller sokker, så har Boozt.com et meget bredt sortiment. Vi sælger alt fra klassisk tidløst design til high fashion brands som eksempelvis name it, Hummel og Mini a Ture. Mange af vores brands arbejder med organiske materialer og har stor fokus på at levere bære-dygtigt børnetøj.

Related Posts :