Der er generelt 4 forskellige smagsvarianter af proteinpulver

Det vist ingen hemmelighed at de fleste i Danmark benytter sig af træning, altså at de går i fitnesscenter, og af dem bruger mere end 95% proteinpulver. Bare disse tal taler for sig selv, og det er ingen hemmelighed hvorfor at proteinpulver er så populært. Hvis man benytter sig af proteinpulver, så bliver ens træning mere effektiv, og alt den tid man bruger på den går ikke til spilde, så derfor er det en rigtig god idé at benytte sig af det. Leder man efter det i butikker, så skal man måske tænke sig om en gang mere, for på internettet kan du få det helt op til halvtreds procent billigere. Altså hvis du skulle betale 500 kroner i butikken, så skal du kun betale 250 kroner online. Jeg har selv i min tid som professionel bodybuilder benyttet mig af proteinpulver, men herudover brugte jeg også aminosyre, weight gainer og slankepiller.

Grunden til at jeg brugte slankepiller, var at jeg også gik op i at have en så lav fedtprocent som muligt. For man har faktisk ikke en sixpack før man kommer ned under de 10 procent, og helst kommer helt ned på de 5 procent. 5 procent er næsten umuligt at komme ned på, og for den menneskelige krop er 5% det absolutte minimum man kan opnå på lovlige præperater. Men kommer man herned, får man altså også en mave, der slår spar 10.

Hvis du har søgt og brugt lidt tid på at researche proteintilskud markedet, så er du nok også kommet frem til samme konklusion som jeg, og det er nemlig at du generelt kan få  4 forskellige smagsvarianter, og de er blandt andet: Vanilje, Jordbær, Chokolade og Neutral. Jeg kan fortælle dig at hvis du ikke kan lide søde sager, så skal du vælge Neutral ligemeget hvad. For alle smagsvarianter udover neutral, er super super søde.

Related Posts :