Jun14

Der er ingen tvivl om at argan olie kan hjælpe dit hår til at blive mere glansfuldt


 

I dette indlæg vil jeg komme nærmere ind på  hvorfor jeg mener at argan olie kan hjælpe ens eller dit hår til at  blive mere glansfuldt. Det er nemlig ingen hemmelighed at mange kvinder  i dagens Danmark jagter en næsten umulig kamp efter at få glansfuldt  hår, og det er selvfølgelig meget uheldigt, i det de teoretisk set  blot kunne benytte natur præparater istedet for kemikalie fyldte over-hypede  shampoos fra supermarkedet –

Dette er selvfølgelig min helt  egen subjektive og personlige holdning, så du må selv bestemme  hvad du vil tro. Personligt kan jeg dog kun anbefale argan olie, hvis  man ønsker glansfuldt hår, og det har kun hjulpet mig i den positive  vej i forhold til at opnå mere og mere glansfuldt hår. De sidste  par uger har mit hår aldrig været så glansfuldt før, så  jeg vil blive ved med at bruge  argan olie, selvfølgelig.

Der er mange som siger at argan olie ikke virker,  men på samme tid er der jo også mange som siger at de dyre  shampoo, som lover glansfuldt hår, i tv reklamerne virker, dog er sandheden  nok en helt anden.

For jeg har selv personligt brugt sådanne shampoos  og de virker altså ikke, og mange af mine veninder har prøvet  det samme, dog kan det selvfølgelig være os som var uheldige, men  vi har allesammen så prøver argan olie herefter, og det virkede  altså helt uden at lyve, perfekt.

Jeg er ikke meget for at rose  produkter, som ingen videnskabelige belæg eller undersøgelser har  for at understøtte produktets påstande, men jeg vil altså vove  at påstå at argan olie faktisk virker, i hvert fald i forhold  til at opnå blød hud, og ikke mindst glansfuldt hår –  For argan olie kan faktisk bruges som både shampoo og til at gøre  din hud sundere og stærkere, har jeg i hvert fald hørt.

Related Posts :