Sep09

DKNY parfume på tilbud


 

Jeg faldt forleden over et knald godt tilbud på en DKNY parfume, inde i centret midt i byen og jeg var mildest talt lidt på hælene  for tilbuddet var vildt godt, og det var faktisk meget billigere end  jeg havde set det før, og jeg regnede slet ikke med at det var muligt  at sætte en så god parfume DKNY parfume, uden at det på en eller  måde ville skade dens brand, men det havde man jo åbenbart valgt at  gøre alligevel. Der var altså ingen tvivl om at der var en god forståelse  for hvorfor det ikke gav nogen mening at denne gode DKNY parfume pludseligt skulle være så billigt.

Vi var  flere der stod i køen til dette perfekt gode tilbud på DKNY parfume,  og vi stod alle sammen og snakkede om hvordan det kunne være at det  var et så godt tilbud. Det gav altså virkeligt ikke ret meget mening  hvorfor en DKNY parfume skulle være så billig, som den vi alle sammen  stod i køen og ventede på endeligt at kunne komme frem til skranten  og få bestilt.

Vi måtte maks tage 2 DKNY parfume

Det var sådan at alle maks måtte købe to af gangen,  og der var derfor også flere der var gået om bag i køen igen, og  nu endnu engang stod i kø. Der var faktisk et par damer nogle piger  længere henne end mig, der nu skulle til at tage deres anden omgang  i køen. Jeg ville ærligt talt blive ret sur hvis de to gamle damer  kom til at købe de sidste fire DKNY parfume, for så ville de have  fire og jeg ville have nul, men det virkede ikke som om der var nogen  for grund til min bekymring. I hvert fald ikke hvis man kiggede på  de to der arbejde, det virkede som humøret var rigtig højt, og de  blev hele tiden ved med at finde kasser som om der var uendeligt mange  flasker med DKNY parfume.

Related Posts :