Er det OK at fake en orgasme?

Er der noget galt med en kvinde, der ikke har oplevet en orgasme?

Disse er et par spørgsmål, som jeg har været at få stillet mere og mere, så jeg tænkte hvorfor ikke løse dem gennem mine artikler? Så meget som jeg har skrevet dette til mine damer, mænd, du kan drage fordel af at læse denne lille smule info også!

Der er intet fysisk galt med kvinder, der ikke har oplevet den store O! De har simpelthen bare ikke har lært hvordan. Det er meget en mental øvelse såvel som fysisk. Vej tilbage, når …, lærte vi, at det var en dårlig ting at røre os (masturbate). Det var en stor forkert drejning for en masse kvinder. Jeg har læst en masse breve fra kvinder, der fortæller mig, at de var i deres sene 20 `s, før de nogensinde oplevet en orgasme, en at de ville overveje en orgasme alligevel. Det er derfor, jeg udtrykke igen og igen, kære lære om din krop! Orgasmer er meget forbundet til dem, tankerne, når der beskæftiger sig med hunnen. Hvis du er bekymret eller træt eller følelse lidt på kant med din partner, at døren er helt sikkert vil være låst, selv sømmet fast. Det vil tage et stykke arbejde og tålmodighed at finde nøglen til at åbne op, at tankerne fælde.

Alt for mange kvinder bruger alt for meget tid på at bekymre om orgasmer. Worry kun lægger op væggene, der vil helt deaktivere dit sind til at slappe af og flyde. Tænk på at se og venter på vand til at koge. Ved den tid, det har kogt du har mistet interessen. Eller når du forsøger at kalde en person, og linjen er altid travlt, der bare frustrerer dig at ingen ende. Hvis du vil netop har gennemført på med noget andet på det tidspunkt, ville vandet har kogt før du vidste det, ville telefonlinje blive ryddet, og du vil være frustration gratis! Orgasmer arbejder i meget den samme måde. Tænk ikke på dem. Må forberede dem, føle din krop kalder dem, ønsker dem, fantasere, åbne dit sind op til en samlet zone af lidenskab. Pure tankeløs passion!

Nogle kvinder føler, at hvis de ikke orgasme, vil deres partner føler, at de har svigtet dem, eller vice vers. (Skyld) Der er absolut ikke plads til skyld eller generthed i arenaen af ​​sex! Dette er en af ​​grundene til kvinder falske O! Det gør ikke nogen reel fysisk skade på falske de fleste ting i livet. Den eneste, der er ved at tabe ud selv, er dig. Du narrer ingen, men dig selv. Så du ender med at føle endnu værre, fordi du lod på et tidspunkt, hvor du skal være åben og reel.

Der er også den tid ting. Kvinder har behov for mere stimulation og tid til at slappe af og være i stand til at finde deres zone. Mænd har en tendens til at tro, at fem minutter er bare super … ikke … så kære dette er, hvor kommunikation kommer i spil. Du skal fortælle din mand, at nej, jeg er ikke der endnu. Jeg ved det lyder Bossy, men de fleste mænd næppe nogensinde har et problem at fortælle kvinder, hvad man skal gøre i sengen og når ikke at stoppe. Også damer fortælle din mand at gøre ligesom de gule sider kommercielle “Lad dine fingre gøre det til fods.” Kvinder kan lide og har brug for finger spil. Også damer, hvis din mand er lige dernede asap … fortælle ham at sætte farten ned. Dette kan også smide kvinderne ud, når de føler forhastet.

Når du er tæt på din partner og føler, at sex er i luften, nyd bare det kys i første omgang. Jeg mener virkelig nyder bare kys. Lad din krop til at varme op og få dine safter flyder. Eller føler virkelig hans hånd, og lyt til din partnere stemme, når han siger dit navn. Hvis han siger aldrig dit navn, så fortæl ham også. Han vil tvinge det samme. Fortæl ham du vil høre ham beundrer din krop. En kvinde på normen har en hård tid ord på, hvad hun kan lide. Det er bare fordi vi blev opdraget til at være pæne piger. Nå, TALK! Du vil blive overrasket over, hvor meget mere afslappet du bliver og ophidset, når du kan tale med din partner om at røre, hvor og hvordan. Fortæl din partner om at slutte sig til dig i det lille spil. En kvinders krop vil reagere meget pænt, hvis du bare lade følelser af et kys at trænge dig.

Endnu tænde for jer damer, er at røre dig selv, mens din partner ure. Ja, du vil elske det, når du tillader ham ind i din verden. Han vil ikke sige nej til denne anmodning. Hvis du vil se eller høre, hvordan ophidset han bliver watching you nyde din krop er en anden meget stor tænde for dig. Dette er også en meget god måde at holde dine tanker væk fra den, “vil jeg eller vandt` t I “spørgsmål. Tænk på noget, men den ultimative O!

G-spot orgasmer er ret nemme at nå. Vi kan komme dertil så let som mænd har evnen til at få hårdt. At få der bare fortælle din mand til at gøre det, “walking”. Eller tage hans hånd og guide ham ned til, hvor din krop er ønsker hans berøring. G-Spot orgasme føles rart og de er dybest set vores saft springvand, det er, når vi får meget våd. Dette er, når din krop forbereder sig til penetration.

Det er den klitoris orgasme, at de fleste kvinder er ude efter. Disse dem vil ryste din jord. Men igen, det er tankerne tilsluttet. Jeg vil sige, jeg taler for normen for kvinder. Hver kvinder er anderledes til en vis grad, men vi er grundlæggende efter de samme ting. Vi ønsker alle at føle, at intens vibration og kroppens samlede kapløb, der løber gennem vores krop. Det er et adrenalinsus som ingen anden. At vide at vi har den slags kontrol i vores sind og organer også øger vores selvværd! At mine Ladies er en meget god ting!

Nogle kvinder er følsomme nok at de vil reagere øjeblikkeligt på en berøring. Det er ikke altid så god. Hendes orgasme på dette punkt vil være hurtig og over, før hun selv får lov til at virkelig værdsætte det. Jo længere det tager at nå det, “O” Zone, jo mere intens orgasme. Det er en anden grund, du ønsker at lære at styre din krop. Til sidst vil du være i stand til at fortælle dit sind, når og hvor!

En meget, meget god måde at lære om din krop er at bringe dig selv til orgasme. Jeg fortæller kvinder, at hele tiden. Du skal vide og være i stand til at forbinde med dit eget sind, før du kan tillade nogen til at gøre det for dig. Når du kan lære at styre dit sind evnen til at fantasere eller helt zone ud, din krop vil følge naturligt. Kære igen, det er så vigtigt at lære dette, fordi det holder dit sind off eller ej O kommer til at ske. Når du har lært om din krop, vil du være i stand til at bringe O på dig selv lige med dit sind. En lille hånd stimulation er også dit sind bedste ven her. Du vil vide, hvor meget stimulation, du har brug for på det tidspunkt. Du vil til sidst kende hele din krop `s hemmelige passager til følelse. Yes! Meget yummy. Så mine ord her, er at få at vide dine hemmeligheder .. og have det sjovt!

Husk Ladies, er mænd ikke født med din køreplan til orgasme. Først skal du tegne det for ham. Derefter vise det til ham. Derfra er det helt den store, “O” hver gang. Dette er min opskrift til den ene ting, at kvinder kan gøre igen og igen, uden en hvileperiode. Ha! Sorry guys, vi blev født på den måde.

Når moderne kvinde opdagede orgasme, blev det kombineret med moderne prævention, måske den største enkelt søm i kisten for mandlig dominans.

Related Posts :