Magasin for Kvinder

Farmateket Nyt skønhedsmekka i Randers

Jurlique, REN Skincare, Tromborg og Badeanstalten…er blot nogle af de eksklusive skønhedsprodukter, som Farmateket i Randers forhandler. Farmateket er en helt ny butik i Danmark, som åbnede dørene d. 10. august i år, i et nyt butikscenter i Randers. Farmateket har alt samlet under ét tag; eksklusive skønhedsprodukter, håndkøbsudsalg fra Løve Apoteket i Randers, samt lækre og sunde helse- og plejeprodukter.

Farmateket ønsker at tilbyde det bedste indenfor personlige plejeprodukter, og lægger stor vægt på at forhandle gode og sunde produkter til kunderne, og gerne også danske produkter. Farmateket har et bredt udvalg af eksklusive skønhedsprodukter, f.eks. Tromborg, Badeanstalten, Jurlique og REN Skincare, som alle er produceret uden brug af parabener, mineralske olier, syntetisk parfume og kunstige farvestoffer.

Sundhedstiltag og foredrag
Farmateket arrangerer jævnligt forskellige sundhedstiltag bl.a. kropsanalysemåling, kolesterolmåling, hudanalyse og ansigtsbehandlinger, men afholder også gerne aktuelle og relevante foredrag. I oktober måned har Farmateket bl.a. en inspirationsaften med titlen ”Hvordan taler du til din krop”, som afholdes af Kostvejleder og Coach Anja Tofthøj Warrer, fra Dynamoen. Anja Tofthøj Warrer vil bl.a. den aften komme ind på emner, som ”kost”, ”energi”, ”trivsel”, ”velvære”, og meget andet. Man kan læse mere om Farmatekets arrangementer på www.farmateket.dk

Farmateket Nyt skønhedsmekka i RandersSpecialtegnede lamper og grene
Udover at Farmateket er et nyt koncept i Danmark, så er det også en butik, hvis indretning og udsmykning sætter helt nye standarder for butiksdesign og interiør. Multikunstneren Lars Bang, Lysdesigneren Naija Nygaard, og ejer og idémand bag butikken og butikscentret Bjarne Riis Nygaard, ligeledes med en kunstnerisk baggrund, har i fællesskab stået bag Farmatekets kunstneriske udsmykning og design.

Det er en butik, hvor design, kunstnerisk udsmykning, interiør og produktudvalg går op i en højere enhed. Bjarne Riis Nygaard har ønsket at give Farmatekets kunder en totaloplevelse fra det øjeblik de sætter benene i butikken, både i form af en imødekommende og god kundeservice, men også i forbindelse med den sublime, rolige og varme stemning, som præger hele butikken.

Der er over 5 meter til loftet, og på væggene er der specialtegnede grene og blade i dæmpede støvgrønne nuancer, som snor sig op igennem rummet, udviklet og designet af multikunstneren Lars Bang. Blade og grene er udfærdiget i plexiglas og folie, og er på den måde med til at give rummet et både 3- og 2-dimensionelt udtryk.

I loftet har Lysdesigneren Naija Nygaard fået lov til at sætte sig præg med 2 cirkelrunde lamper, som er specialformede til rummet og derved helt bevidst udgør en kontrast til Farmatekets firkantede lokale. Lamperne, som er udfærdiget i plexiglas, og med synlige, rå skruer, kaster et klosteragtigt lys ud i rummet, og er på den måde med til at underbygge Farmatekets udtryk. Bagerst i butikken er der indrettet en lille ”Klosterhave” til børnene, så kunderne stille og roligt kan handle og få grundig produktvejledning af personalet, imens at deres børn leger og er underholdt på anden vis.

https://farmateket.dk/

Efterlad en Kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nye indlæg

Open Close