Forfængelig forfængelighed med mit hår


 

En gang glattede jeg hår hver dag. Mit glattejern lå tændt i 20 minutter hver morgen på mit sminkebord. Parallelt med  at mit glattejern var i brug til at lave min frisure, så sad jeg ved  spejlet og puttede makeup på i flere lag.

Nu er den tid ovre. Nu er  mit glattejern ikke tændt så meget som hver uge, og nu har jeg ikke  makeup på hver eneste dag. Næ, nu er situationen faktisk en helt anden.  Jeg er kommet til at tænke på, om det har noget at gøre med forfængelighed.  Jeg tænker på, om jeg nu er mindre forfængelig fordi jeg bruger mindre  tid foran spejlet, end jeg gjorde en gang.

Men, nej det tror jeg faktisk  ikke jeg er. Jeg tror faktisk det er en ligeså forfængelig handling  af mig, ikke at tage meget makeup på nu, som det tidligere var af mig,  netop at tage meget makeup på. Jeg tror, at jeg dengang gik efter et  mere fejlfrit look, hvor jeg nu bare automatisk går efter et mere naturligt  look. Det er bare ligesom med mode der skifter, at ens opfattelse af  sit eget look også kan skifte. Sådan kan glattejernet pludselig få  sig en pause.

Related Posts :