Grundlæggende tips til rejser


En rejse til Irland er et spændende og nervepirrende eventyr, en, der vil bringe dig til slotte hjemsøgt af folklore, byer, der problemfrit smelter tradition og modernitet, og betagende udsigter, der har inspireret kunstnere og digtere i tusinder af år. Mens denne tur af en levetid kan være en følelsesmæssig og ekstraordinær oplevelse, er det vigtigt at huske det grundlæggende i at rejse. For at sikre din rejse går ud uden en hitch, her er nogle grundlæggende rejse tips for besøgende til Emerald Isle.

1. Kjole til vejret, og for hvad du mindst forventer. På grund af sin position i Atlanterhavet, dens relative størrelse, og dens topografi, kan Irland være uforudsigelig, når det kommer til rejsevejret.

De rullende skyer bringe sporadiske regnbyger, kraftig vind og fugtig landbrugsjord. Når du pakker, skal du bringe varmt tøj, en regnfrakke, og masser af lag.

2. Kontroller vejene. Kørsel i Irland kan være farlige. Ikke alene er mange af vejene smalle og overbelastede i byområderne, de landeveje er ofte blæsende og uforudsigelige.

Desuden overveje rejsevejret at vide, hvornår det bedste rejsevejret at rejse er.

3. Tag vejen mindre rejste. Mens Irland er en ønskelig rejsedestination for folk fra hele verden, der er masser af skjulte perler væk fra turist fælder. Tilbring en ekstra dag kører gennem små byer med stop i de lokale pubber, og taler med de gårde hyrde kvæg tværs af vejen. Disse erfaringer vil gøre din ferie unik, og vil helt sikkert give dig det glimt af traditionelle irske, der har fanget fantasien af rejsende i årevis. Men for at opnå dette bør rejsevejret være en faktor, så i at få landmændene til højre på deres operationer.

Din tur til Irland er sikker på at være fantastisk. At huske din tur, traditionelle irske varer som Aran Island trøjer og Waterford Crystal gøre bedøvelse souvenirs. Smukke keltiske smykker kan også købes og bæres som en daglig påmindelse om din tur. Sørg for, at dine smykker forhandler er ekspert i keltiske smykker, og en, der er baseret i Irland. Held og lykke på din rejse, og kan vejen anledning til at møde dig!

Related Posts :