Har du store bryster kan du Få den støtte du har brug Med Komfort BH


Hvorfor fortsætte med at kæmpe med arkaiske under wire bh’er, knibe, binder , gnave og bule i dine store bryster , når du kan få den støtte du har brug for med den revolutionerende nye comfort bra ? Komforten bh, giver hver form og størrelse rigelig komfort og giver dig mulighed for at skabe fantastiske udseende med ethvert outfit .
Den Bra, lover at passe dig perfekt , selvom du vinde eller tabe sig . Denne fantastiske bh der er velegnet til store brysterer også vaskes i maskine , så du ikke længere behøver at bekymre sig om at ødelægge dine bh’er !
Komforten bh har mennesker over hele verden kollektivt sukkende i relief. Ikke længere har du brug for at lide gennem købe en anden overpris bh, der strækker , trækker , svinder , giver lidt at ingen komfort og er en opgave at vaske. Komforten BH’en er maskin- vaskbart og kan endda sættes i tørretumbleren uden vridning eller miste sin form. Desuden vil den komfort bh ikke bløder eller falme med flere vaske.
Maskinvaskes og tørretumbler -safe , Comfort bra består af strikket spandex og nylon blend stof, der tillader denne fantastiske bh til at holde sin form , form og farve. Almindelig og enkel, Bra er en sømløs microfiber pullover med overlegen support , der indeholder bløde , fuld dækning kopper, ultra wide komfort stropper og en ribbet band for en hyggelig pasform du vil elske.

Related Posts :