Hvordan man mastubere Jan19

Hvordan man mastubere


Mastubering er en af de mest sunde aktivitet i menneskers liv for både mænd og kvinder, du har brug for at være i stand til at onanere og nyde den glæde, der kommer med den. For dig at onanere du behøver at vide præcis, hvordan det gøres, så du kan opnå den fantastiske glæde, der kommer med den. I dag vil jeg lære dig nøjagtigt, hvordan man onanerer,
Først skal du sørge for du har dit privatliv for dig virkelig at slappe af og virkelig få i mood.

Du skal sikre  dig du ikke vil blive forstyrret af nogen eller du kan endda stille telefonen for at undgå distraktion mens du masturbere.
For det andet skal du komme i stemning-Kom i stemning, før du begynder at onanere garantier du nå dit klimaks, når du onanerer, så det er meget vigtigt. De måde får du i humør varierer fra person til person nogle få i den rette stemning ved at anvende lotion over hele deres krop, andre gør det i brusebadet, afspille din yndlingsmusik og jævn belysning nogle stearinlys, nogle foretrækker liggende don på deres seng og andre sidder ned på behagelig stol, så du er nødt til at finde din egen position.

 


For det tredje din klit -  klitoris er den lille kerne af fast hud, der normalt bliver større, når du får liderlig. Det er dækket med en lille hudfold og placeret lige over din vagina. Den klitoris bliver meget følsom lige efter du nå klimaks. Mange finder at have en klit orgasme nemmere end en vaginal orgasme, så i dag vil vi fokusere på clit orgasme, men sørg for at lære vaginal orgasme herfra i morgen.
Nu med viden om din klitoris, vil du nødt til at stimulere det ved pænt og forsigtigt gnide det med fingrene. Til en vis grad, kan du få det til at være meget følsom og mere sjov og glæde, når man gnider omkring det i stedet for at gnide det direkte dette kaldes indirekte stimulation. Begynd med at massere det forsigtigt og langsomt derefter bygge op fornøjelsen når du nærmer dig dit klimaks derefter forsigtigt lige ud, da det vil være utrolig følsom over for berøring, og det er klitoris orgasme.

Her Lækkert erotisk legetøj til kræsne mænd der ved hvad de vil have! Hurtig og diskret levering, samt fragtfri levering over kr. 599. Du vil få nogle af de bedste produkter til at hjælpe dig varme op dit soveværelse og nyde nogle sand fornøjelse.

Related Posts :