Magasin for Kvinder

Joan Ørting, Pernille Aalund og Michelle Hviid taler til Women in Business konference

Joan Ørting, Pernille Aalund og Michelle Hviid taler til Women in Business konference

Joan Ørting, Pernille Aalund og Michelle Hviid taler til Women in Business er blandt foredragsholderne, når netværket WiB Danmark (Women in Business) indbyder til deres årlige konference i Odd Fellowgaarden i Køge d. 10. oktober.

Forretningskvinder fra hele Danmark mødes til konferencen, hvor der - ud over en perlerække af landets bedste talere - også bliver budt på workshops, underholdning samt naturligvis rige muligheder for at skabe nye kontakter og pleje eksisterende netværk.

Temaet på årets konference er ”Mod”
Netop nu hvor den økonomiske krise kradser, er der behov for ekstra mod, viljestyrke og ikke mindst et stærkt personligt netværk for at opnå succes. WiB Danmarks mål med konferencen er at give medlemmerne masser af viden og mulighed for at knytte stærke relationer.

For at sikre deltagerne det bedste udbytte af konferencens mange indslag, har WiB Danmark allieret sig med Charlotte Mannstaedt, som har stor erfaring i at facilitere faglige arrangementer og binde de mange indslag sammen med praktiske øvelser.

Mænd ingen adgang
”Kongstanken i WiB Danmark er, at uanset hvor du er i livet, og uanset hvor du bor i verden, så er dit netværk med dig” udtaler Gitte Carlend, som stiftede WiB Danmark i 2010 og fortsætter ”Vi bruger dét som kvinder er rigtigt gode til; nemlig at hjælpe hinanden. Vi deler viden og kontakter på tværs af geografiske og faglige skel.”

Det tværfaglige netværk tæller både selvstændige, ansatte, iværksættere og studerende. Med 25 grupper i Danmark samt i Indien, Belgien og Dubai er WiB Danmark en solid base for danske forretningskvinder i alle brancher.

Plads til alle
Kvinderne i WiB Danmark kommer med forskellige baggrunde, og netop denne mangfoldighed er med til at styrke netværket.

”Hos os er alle velkomne” siger Gitte Carlend. ”Vores medlemmer er ikke begrænset til at deltage i en enkelt geografisk gruppe, men kan frit deltage i så mange arrangementer som de ønsker. Ligesom vi ikke er underlagt brancheeksklusivitet. Vi netværker både på tværs af brancher og landegrænser. Man tilmelder sig blot på vores hjemmeside www.wib-danmark.dk hvor vi hele tiden tilfører nye events og kurser.”

https://www.wibdanmark.dk/

Efterlad en Kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nye indlæg

Open Close