Lance Armstrong tilstår at være dopet i løbet af hans cykelkarriere Jan18

Lance Armstrong tilstår at være dopet i løbet af hans cykelkarriereMed de store års succes i Lance Armstrong går han tilstod at bruge forbudte stof at hjælpe med at forbedre sin cykling. Brugen af illegale stof startede før alle hans 7 sejre på tour de France.
I årenes løb Lance Armstrong, der var verdens bedste cykelrytter før opdagelsen af ham at bruge stoffer, havde nægtet påstanden om hans forbindelse til illegale stof, men i går, da han tilstod Oprah måtte spørge, hvorfor han kommer frem, og han har anført, og jeg citerer, “Jeg ved ikke, at jeg har en stor svar. jeg vil starte nu med at sige dette er for sent … jeg ser denne situation som én stor løgn, at jeg gentog en masse gange … jeg er en fejlbehæftet karakter, jeg opfandt ikke [doping] kultur, men jeg gjorde intet for at stoppe den kultur … og jeg er ked af det. ”   Han begyndte brugen af narkotika i midten 90 `s til at forbedre sin produktion af røde blodlegemer.
Da han blev spurgt, om han nogensinde har været bange for at blive fanget, sagde han nej, og hvis det selv for en gang følte dårligt, at han brugte medicin, han sagde nej. Med en stor karriere, der var alt ligger nærmer sig sin afslutning Lance Armstrong henvist til gamle ham som en arrogant skid.

 

Related Posts :