Outlandish Koncert


Stilsikre toner runder Glassalen af

Glassalen Live slutter sæsonen 2012 af med manér, når Outlandish indtager den stemningsfyldte koncertsal i Tivoli onsdag den 26. september. Her går de hitsikre drenge på scenen til en total udsolgt Outlandish koncert i Tivoli. Sæsonen i Glassalen har budt på store musikalske oplevelser med bl.a. Medina i en akustisk version og Jette Torp i selskab med hits fra The Carpenters - begge spillede de for fulde huse i Glassalen. Nu lukker Glassalen Live ned for vinternen, og vender tilbage med endnu flere koncerter og et stærkt repertoire til næste års sæson.

Outlandish er klar til Glassalen, hvor de gav også koncert sidste år - og det skete ikke kun til stor begejstring for publikum, men også for bandet selv. Og hvad er det, der er så særegent ved Glassalen som spillested? Spørger man Outlandish selv, lyder svaret:

Hits i en tætpakket Glassal
“Vi glæder os utrolig meget til at skulle spille i Glassalen igen. Outlandish gav koncert herinde sidste år, og det var en helt speciel oplevelse både for os, men også for vores publikum. Man opnår en helt anden nærhed, og vi er meget tættere på publikum, end hvad vi er vant til, når vi ellers giver koncerter rundt om i landet. Det er et rum fyldt med atmosfære og en fed stemning. Tivoli vi glæder os!”, fortæller Outlandish begejstret forud for den udsolgte koncert i Glassalen den 26. september.

Glassalen i topform
Glassalen Live sætter punktum for en flot sæson, hvor tolv bands og artister har lagt vejen forbi spillestedet gennem sensommeren. Programchef i Tivoli Rune Erbs Ledet fortæller om årets sæson:

Outlandish var ikke i tvivl om, at Glassalen er unik til koncertbrug, da vi startede konceptet op sidste år, men at det skulle gå hen og blive så flot en succes, og tilmed blive accepteret som nyt koncertvenue i København både blandt artister, gæster og spillestedsmiljøet, blot på andet år havde vi ikke helt regnet med. Derfor udvider vi også konceptet for 2013 med lidt flere koncerter og forskellige genrer allerede fra foråret, men stadig med fokus på den unikke blanding af musikkens intense dynamik og Glassalens smukke rammer.”

Related Posts :