Perfekt lampe til soveværelset

Smart og elegant lampe

Den ultimative gaveidé til dem der mangler lys i soveværelset eller blot kan lide god stil og sjov elektronik. Det hænger desværre ofte sådan sammen, at nørdet elektronik og pænt design ikke er noget man nævner i samme sætning. Men dét skyder denne lampe til jorden og imponerer med både elegant design og den geniale funktionalitet.

Mathmos Airswitch er vaseformet og udført i hvid glas. Den tændes og slukkes ved at føre hånden hen over lampen. Men dette er ikke alt, for ønsker man at justere lysstyrken, gøres dette ved at hæve eller sænke hånden over lampen. En anden lækker feature, er at lampen i stedet for at slukke prompte, nedtones som vi kender det fra eks. mobiltelefoners baggrundsbelysning.

På trods af en hvis skepsis, viste det sig at det faktisk fungerer rigtig godt. Lampen er i mine øjne den perfekte lampe at have i soveværelset, hvor man ikke gider at fumle med kontakter i mørket eller er for træt til at finde hoved eller hale.

Står man og mangler en julegave til ham eller hende der har alt, er Mathmos Airswitch den perfekte julegaveidé! Lampen koster 419 kroner og fås hos Coolstruff.dk.
Se også denne smarte lampe fra Mathmos!

Sjove gadgets skrev:

[...] Mathmos Airswitch Sjældent er pænt design og nørdet elektronik noget man ser i et og samme produkt, men dette er altså tilfældet med Mathmos Airswitch. Lampen egner sig særdeles godt til soveværelset, da størrelsen er ideel til natbordet og betjeningen nem i mørke og de alt for tidlige og ofte noget fortumlede morgener. Læs mere om hvordan lampen fungerer på feminet, der har skrevet en artikel om den smarte lampe. [...]

Julegaver til kæresten - Feminet.dk skrev:

[...] til kærestens skrivebord, men kan også være almene husligt udstyr med et twist - se f.eks. denne lampe, som vi tidligere har skrevet om her på [...]

Skriv en kommentar

Feminet.dk Dame