https://feminet.dk/wp-content/uploads/2013/02/Sådan-Tal-med-din-mand-om-Sex-300x225.jpg Feb13

Sådan Tal med din mand om Sex


Er du gift? Hvis ja, er der en masse, som du og din kone sandsynligvis diskutere hele dagen. Dine samtaleemner kan dække arbejde, familie, og regningerne. Hvad med sex? Har du og din mand taler om sex? Hvis ikke, kan det være noget, du har brug for at diskutere med ham. En af de største tegn på, at en samtale er nødvendig, er, hvis du er i øjeblikket ulykkelig i soveværelset. Så meget som du måske ønsker at tale med din mand om at lave forbedringer i soveværelset, kan du være nysgerrig med hensyn til, hvorvidt det er virkelig en god idé.

Så er det en god idé at tale med din mand om sex? Ja, det er, og det er noget, du to skal diskutere. Faktisk er en åben linje i kommunikationen vigtig for alle sociale relationer til at lykkes. Dårlig kommunikation er ofte undergang mange ægteskaber. En mangel på kommunikation eller dårlig kommunikation kan have en negativ effekt på din hele forholdet, ikke bare dit sexliv. Som en hustru, er det dit ansvar at tale med din mand og holde en åben linje for kommunikation. Hvis du ikke gør det, kan du ende med at sætte din lykke og dit ægteskab på linjen. Lad ikke dette ske for dig.

Som for snak selv, er det vigtigt, at du fortsætter med forsigtighed. Må ikke kritisere din mand eller gøre dem føle sig utilstrækkelig. Hvis der er én ting, at mænd sætter en ære i, er det deres evne til at have sex og behage deres partnere. Desværre kan den glæde ikke være nok for dig. Ja, du ønsker at bringe dette opmærksom på din mand, men gør det forsigtigt. Vinder fortælle din mand, at han ikke opfylder dine behov vil sandsynligvis skabe endnu flere problemer i dit forhold. I stedet forsigtigt nærme sig emnet. Du ønsker måske at starte med henkastet lave et forslag, såsom en ny position.
 
Dernæst er det vigtigt at lytte til, hvad din mand har at sige. Dette er vigtigt, da din kommunikation bør ikke være en ensidig. Når du taler med din mand om intimitet sige, hvad du har at sige, men så lad dem sige sin mening.

Hvorfor er det så vigtigt at lytte til, hvad din mand har at sige om intimitet? For startere, som tidligere nævnt skal en glad og sundt forhold indebærer kommunikation fra andre parter, ikke blot med en ensidige samtaler. Det er også vigtigt at bemærke, at deres kan være en god grund til, at din mand ikke kan udføre op til dine standarder i soveværelset. Er de oplever usikkerhed som følge af en stigning i alder, en vægtøgning, eller en anden ændring i fysisk udseende? Hvad med medicinske problemer? Vidste du, at visse medicinske tilstande, såsom depression, og visse lægemidler kan føre til et fald i den ønsker eller har brug for intimitet?

Selv med de ovennævnte tips, kan du stadig være usikker på, hvordan du skal tale med din mand om sex. Du kan føle denne måde, hvis du er bekymret for konsekvenserne eller såre hans følelser. Det er helt naturligt, men ved, at du har en anden mulighed. Overveje at give en gave eller udfører en gestus, der kan føre til emnet intimitet bliver diskuteret. Uanset om du planlægger en spontan romantisk middag, købe en romantisk eller pornografisk film, eller købe noget sexet for din mand til at bære, en gave kan hjælpe til at få en ny samtale i gang.

Som tidligere nævnt kan tale med din mand om sex og intimitet være svært for dig. Med det sagt, er det vigtigt, at du har den snak. Ikke alene er en åben kommunikation vigtig for nærvær, men det er også vigtigt for et sundt forhold generelt. Som påmindelse, ikke bare tale med din mand om sex, men sørg for at lytte til, hvad han har at sige så godt.

Related Posts :