Magasin for Kvinder

storbyferie i chicago

Den Windy City er fuld af mere end blot, godt, luft. Chicago er hjertet og sjælen i Amerikas Midtvesten, landets tredjestørste by bag New York og Los Angeles, og hævder nogle af de mest genkendelige arkitektoniske monumenter af amerikansk tradition og kultur, såsom historiske Wrigley Field og Sears Tower. Chicagos skyline er en af ​​de mest genkendelige i USA og de sjælfulde lyde fra denne by er nogle af de mest genkendeligt indflydelsesrige over hele verden.

Chicago er beliggende på den sydvestlige kyst af Lake Michigan, hvilket gør det både en strategisk økonomisk havneby og en livline ind i Amerikas kerneland. En bølge af europæisk indvandring i det 19. og 20. århundrede gjorde byen til et ægte ikoniske smeltedigel for landet som helhed. Derudover Chicago har omtrent lige populationer af kaukasere og afrikanske amerikanere og den næststørste befolkning i Chicanos bag Los Angeles. Denne multikulturelle identitet tilføjer enestående smag til Chicago køkken, kunst samfund og naturligvis politisk historie. Husk, Chicago er stedet for den berygtede 1968 Demokratiske Nationale Konvent, hvor optøjer opstod i gaderne og ekstrem politistyrke blev anvendt.

Støv det off, prøv igen og Flourish
Den arkitektoniske sofistikerede Chicago kan i høj grad tilskrives den iver, hvormed Chicagoans kastet tilbage efter det ødelæggende Great Chicago Fire i 1871. Verdens første skyskraber blev konstrueret fra asken og Chicagoans fortsatte til fast forpligte sig til konservering, hvilket er grunden til du vil have det privilegium at se den overflod af historiske bygninger langs gaderne. Tag en Loop Tour Train at se de fleste af de betydningsfulde steder, mens en guide fra Chicago Architectural Foundation gør sig bekendt med deres attributter. Lincoln Park er en massiv arterie af Chicagos kultur, historie og bevoksning og et vidunderligt sted at begynde at udforske byens uendelige vidder. Gå ikke glip af Lincoln Zoo og Notebaert Nature Museum. Også holde Chicago bemærkelsesværdig i historiebøgerne, Oak Park, en forstad til Chicago, er fødestedet for Earnest Hemmingway og hjemsted for Frank Lloyd Wright.

Chicago Blues og Comedy trupper
Der er ingen bedre måde at sige det, bortset fra at Chicago har sjæl. Levetiden for byens pulser på jazz beats og blues progressioner, improviseret Improv og omhyggeligt bearbejdet teater. Den Second City Comedy Troupe er den oprindelige hjem af Saturday Night Live og tilbyder også en pakket hus griner på en konsekvent tidsplan. Langs Chicago River, er den Civic Opera Building (1929) hjem til den verdensberømte Lyric Opera of Chicago og er især den næststørste teater i USA. I en by, der opfandt house musik, fødte techno og eksploderer med jazzklubber, vil dine aftener aldrig forlade du ønsker.

At tage i hele Chicago, den rigtige måde er ovenfra. Til toppen fra din oplevelse, når du rejser til Chicago, kan du besøge den historiske Skydeck af Sears Tower eller svælg i den 94. etage panoramaudsigt over Hancock Observatory, som også byder på en dejlig strejf af levende jazz på weekender. Rejser til Chicago og opdage den blue-collar arbejderen oprindelse af den amerikanske drøm, snøret med alle de fraskårede dele af progressive modernisme.

Efterlad en Kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nye indlæg

Open Close