tivoli abner torsdag


Når Tivoli den 14. april tager hul på årets sommersæson, bliver det med et nyt påsketema, hvor Haven er iklædt tusindvis af blomster i forårsfarver. Blandt nyhederne er en ny stor påskeparade med bl.a. Pjerrot og påskeharen samt Rasmus Klump. Det sker alt sammen fra den 14. april til og med den 25. april, hvor også en lille påskeby foran Pantomimeteatret ser dagens lys. Nordens største Gospel Festival bliver ligeledes en del af Havens påskeæg til gæsterne.

Fra Havens åbning vil krukker og fade være tilplantet af Påskeliljer, Pinseliljer, Påskeklokker holdt i forårets farver, og Haven vil i april og maj måned være tilplantet med omkring 80.000 tulipaner, ca. 25.000 bundplanter samt Pinseliljer, Kejserkroner og Perlehyacinter. 16.550 Forglemmigej, Stedmoder og Bellis vil helt naturligt tiltrække sig opmærksomhed i påskedagene. Plænen får græs på igen og denne gang hele sommersæsonen, og som noget nyt vil der også blive lagt græs foran Pantomimeteatret.

Danmarks største påskefejring
Fra den 16. april 2011 vil en påskeparade med otte drenge fra Tivoli-Gardens Tamburkorps i front blive fulgt af Pjerrot, Columbine, Harlekin, Påskeharen, høns og Rasmus Klumps vinkende venner. Alle de gæster, der måtte have lyst til at være en del af paraden, er velkomne til at deltage. Paraden kan hele påskeferien opleves to gange dagligt, kl. 15:00 og 17:00, og Tivoli-Gardens pelshuer vil i påskens tegn være byttet ud med hanekam. Foran Pantomimeteatret åbner Påskebyen med bl.a. salg af påskekyllinger, høns, kyllinger, får og påskeblomster, cup cakes, chokoladepåskeæg håndlavet af den knap 100 år gamle butik Frederiksberg chokolade og nylavede påskebolcher. Der vil også være en bod, hvor børnene i ansigtet kan få malet påskekanin eller lige hvad de ønsker. Børn kan på udvalgte restauranter klippe deres eget gækkebrev til hvem, de måtte ønske, og bagefter sende det gratis fra Tivoli ved at benytte Post Danmarks postkasse i Påskebyen.

Masser af sang og påskegospel
I forbindelse med den sidste del af påsken får gæsterne ekstra oplevelser på toppen i form af Nordens største Gospel Festival. I år bliver det bl.a. med Gospel Workshop og en hel dag for gospelglade børne- og ungdomskor. Festivalen synges i gang i dagene d. 23.-25. april, og over de tre dage inviteres gæsterne til at synge med på de største gospelhits sammen med festivalens gospelsangere.

Tivolis Akvarium udstiller æg med babyhajer i Påsken
Tivolis Akvarium afholder i Påsken en ekstraordinær udstilling af haj-æg. Årets påskeæg fra Tivolis Akvarium til gæsterne er en unik udstilling af haj-æg, hvor gæsterne med egne øjne følger et par baby-bambushajer vokse sig store i et æg, der er placeret i et klækkeakvarie. Tivoli har specialfremstillet en lysleder, der gennemlyser haj-ægget, og som gør det muligt at se de små hajer svømme rundt i æggene. Gæsterne kommer også tæt på rokker, muræner og de tropiske fisk, som svømmer rundt i koralrevet. Der er fodring af fiskene hver dag kl. 13:00.

Og alt det andet
14. april tager Tivoli hul på årets sommersæson, der står i kulturen og oplevelsernes tegn med en helt ny påske-festival, et Fredagsrockprogram med fokus på rocken og de unge talenter, en ny koncertrække i Glassalen, ny søndagsunderholdning for børnefamilierne med Rasmus Klump, 61 klassiske koncerter i Koncertsalen, teaterkoncerten More Jacks, nye spisesteder og et grønnere Tivoli med græs på Plænen og foran Pantomimeteatret hele sæsonen. Og så introduceres en ny prisstruktur, hvor der er gratis adgang for børn op til 8 år og billigere priser for voksne. Derudover er udstillingen “Titanic - The Exhibition” om verdens mest berømte skibskatastrofe flyttet ind i H.C. Andersen Slottet.

Related Posts :