Magasin for Kvinder

Valencia

Valencia Spanien - What A Great Travel Experience

Valentia, der går helt tilbage til 137 f.Kr., er det, vi nu kender som Valencia, Spanien. Hvis der var nogen forvirring om, hvor Valencia er, eller hvad det er kendt for, byens renovering med betagende arkitektur forvandlet til museer, akvarier og Imax biografer plus hosting af den verdensberømte Americas Cup 2007 har helt sikkert sætte det på landkortet. Valencia har været igennem alle mulige kulturer, der udnytter hver sine bidrag, fra romerne gennem araberne, de katolske konger med Ferninand og Isabel, diktatur Franco op til den demokratiske Spanien, som nu foreligger. Alt dette og alt det der sker i dag er hvad der har gjort Valencia, Spanien, hvad det er i dag, og hvad det vil være i morgen.

Begyndende i 70, denne middelhavsby begyndte hosting vigtige kongresser, nu endnu bedre rustet med den nye fortrop Music Auditorium and Congress sal, bygget i 1988 i den gamle flodleje af Turia-floden. Lidt længere nede af floden-seng, vil du finde en imponerende gruppe af fire hvide moderne bygninger, hver ét eneste offer skønhed for øjnene udefra, og en aha-oplevelse på indersiden. Dette er den største kulturelle fritid resort i en by i hele Europa.

The City of the Arts and Science består af:

1.Den Oceanographic Park
En spektakulær åbenbaring af de forskellige faser af livet i havet, hvilket bringer hvad der engang var langt borte og ukendte, tæt på det menneskelige øje.

2.Hemispheric Planetarium
Bragt om, så der endnu en gang, kan beskueren eksperimentere selv de attraktive fornemmelser af, hvad rummet handler om. Gennem den mest moderne teknologi med Imax biografer og laser shows, bliver du bragt så tæt på det ydre rum gennem påvirker billeder og lyde.

3.Det Prince Philip Science Museum
Det var designet til at huse permanente videnskab tema relaterede udstillinger og moderne teknologi.

4.Det Arts Palace
Denne bygning vil snart blive afsluttet, og vil være bestemt til produktion og formidling af de naturskønne kunst.

Dynger af sjov for alle i Valencia

Der er så mange andre attraktioner for alles likings, alle placeret inde i byens centrum og meget let at komme til med bus, metro eller billeje, såsom IVAM (Valencia Institute of Modern Art), Guillen de Castro Street no. 118, åbent tirsdag til søndag fra 10 am indtil 8 pm Det er normalt koster 2 euro, men søn-og helligdage er gratis. Palace af Marquee i Dos Aguas, der findes i et smukt indrettede alabast bygning på ydersiden og typiske valencianske keramik og hestevogne på indersiden. Den findes på Poeta Querol Street no. 2, åben tirsdag til lørdag fra 10 til 2, 4 til 8, men søn-og helligdage kun 10 til 2. Lørdag eftermiddag og søndag morgen er det gratis, og på de andre dage koster det 2,50 €. Men du behøver ikke stoppe her, kan du besøge en af ​​de mange turistbureauer i byens centrum og få gratis information og tidsplan for alle.

Las Fallas, den mest populære gade fest i Valencia går tilbage til det 16. århundrede er noget af en begivenhed. Det bliver fejret perioden 15. marts til 19. hvor der i fem lange dage og nætter du kan nyde at se over 350 store karton monumenter på næsten hvert hjørne, religiøse parader bestående af lokale lads og Lassies klædt i smukke brokade vestiments, der tilbyder buketter af blomster til Virgen Mary. Alt dette kan ses i og omkring Basilica Square hvor blomsterne er kunstnerisk lavet i Virgen kappe, med Jesusbarnet holdt i sine arme. Men hvis du ikke kunne planlægge dit besøg eller flyvning for disse dage, er der en fantastisk Fallas Museum i Monteolivete Square no. 4, som er hjemsted for de mest nyttige tal, der er blevet reddet fra at blive brændt, hvilket er højdepunktet i denne fest.

Valencia, Spanien og dens hav eventyr

Alt, hvad der er blevet nævnt før har været og vil fortsat være en del af denne bys liv i lang tid, men det Americas Cup 2007, vil den vigtigste sejlsport og sejler begivenhed i verden kun ske én gang. Så hvis du planlægger stadig nogle fantastiske ferier og ønsker en masse nye gys, fange et fly til Valencia og booke dit hotel tidligt at sørge for, at jeres ferie bliver problemfri sejlads!

Overvejer en af ​​de ferier til Spanien? Hvis du er, du ønsker at lave en liste over emner, som du gerne vil gå se. Der er mange fester, som du måske ønsker at finde sted i så godt, så du kan få mest muligt ud af dine Spanien ferie. Her er et par begivenheder, der ikke at gå glip af:

1. Sanfermines
Hvis du har forsket Spanien, så har du sikkert hørt om den driften af ​​tyre. Det sker i Pamplona og begynder den 7. juli hvert år. Spanske mænd finder sted i denne hændelse, mens iført en traditionel hvid skjorte med en rød vinge, mens du prøver at løbe fra tyrene, der er blevet løst bag dem. Andre begivenheder, der er meget lig denne omfatte dem, der blev afholdt i Sanguesa, der er afholdt 11 til 17 september, Tudela der holdes 24-28 juli, Tafalla, der er afholdt 20 til 25 august, og Estella, der afholdes den første lørdag i august.

2. Feria de Abril
Hvis du ønsker at se nogle autentiske flamenco dans, så vil du ikke ønsker at gå glip af denne fiesta, der holdes i Sevilla. Denne begivenhed plejede at være et kvæg marked, men det har ændret sig gennem årene til en flamenco fiesta. Du kan finde Tapas og kan nyde vinsmagninger om aftenen. Denne begivenhed er ikke at være forpasset.

3. Semana Santa
Denne begivenhed er normalt afholdes i påsken uge, og det er en mangeårig begivenhed fra det 16. århundrede. Dette blev skabt for at vise Passion of the Christ til folket og nu rejsende til Spanien elsker at se denne smukke, betydningsfuld begivenhed.

4. Las Fallas de San José
I Spanien er dette forår Valencia fest. Under arrangementet vil du kunne se de papkonstruktion, der blev foretaget over 10 dage brændt ned på den sidste dag af festivalen. Fyrværkeri, flamenco dans, og tyrefægtning er en normal begivenhed så godt.

5. Ceremonia del Tributo de las tres Vacas
Dette er oversat til “Three Cow Tribute ceremoni.” Rødderne til denne begivenhed kan dateres tilbage til 1375, og det omfatter byens honoratiores dressing op i kjoler af middelalderen. Dette er en hyldest, der daterer sig tilbage til, når tre køer blev givet til Piedra San Martin folk af befolkningen i den Baretous dalen.

6. Day of Inmaculada
Sevilla er hjemsted for denne begivenhed. Det er afholdt rundt om statuen af ​​Jomfru Immaculada og samler broderskaber fra alle dele af Spanien, som synger de traditionelle sange. Den 7. december næste morgen, er en dans hjælp af børn, der er klædt fra middelalderen.

Hvis du er interesseret i nogen af ​​disse begivenheder, så vil du ønsker at sikre, at du foretage reservationer, der vil give dig til at deltage i. Det vil være en sjov måde at se, hvordan det spanske folk fiesta!

Valencia er berømt for sin vinproduktion, og mange af sine vine eksporteres oversøisk til brug i restauranter eller til personlig brug. Valencias vejr klima-og jordbundsforhold konsistenser danner de perfekte betingelser for vinproduktion.

Vin er en delikatesse, der skal serveres med måltider og ved særlige lejligheder. Valencia er kendt for sine fiestas og fester i løbet af året, så vinen er ofte en del Valencias livsstil.

Vide hvilken type vin til at vælge med dit måltid, eller til at give som gave er vigtigt, da du gerne vil komplimentere din middag med den rigtige vin, eller overraske din gæst med en vin, der passer til deres smag.

Groft sagt findes der typer vin og alle nogle af disse er mere egnede til bestemte typer af fødevarer end andre. Hvidvine normalt gå godt med hvide kødretter, såsom fisk og kylling, mens rødvine traditionelt gå med rødt kød og pastaretter.

Generelt er der søde og tørre vine, som kan findes i både hvide og røde vinsorter. Hvis du er på udkig efter en sød hvidvin du kan vælge en Riesling. Forlader druer på vinstokke i en længere periode gør søde vine.

Når de søger en sød rødvin du måske prøve en merlot, eller en cabernet sauvignon, som begge en dejlig sød rød vin sorter. Hvis man leder efter en tør hvidvin, kan du prøve en Pinot Noir, eller Sauvignon Blanc og hvis leder efter en tør rødvin du måske prøve en Shiraz.

Alle vine skal nedkøles enten i et køleskab, eller spand is, før drikke, da dette giver dig mulighed for at få det bedste udbytte af de vine, smag og erfaringer. Også, de fleste forbrugsvarer vine designet til at blive drukket inden for få år fra at blive lavet, så hvis du køber vin til din kælder, holde dette i tankerne.

Nå, nu, at du kender en lille smule mere om vine, kan du nyde Valencias vine ved at gøre de rigtige valg. Valencia vine kan udtages prøver i sine mange restauranter og også på den spanske Vin Festival, kendt som “La Rioja Wine Festival«.

»La Rioja Wine Festival ‘Vin Festival er en hyldest til spanske vine, og i løbet af denne tid, er der arrangementer og vinsmagning, middage og masser af lystighed. Valencia afholder også mange fester i løbet af året, som byder på mad og vin, såsom “La Tomatina ‘Fiesta og» Fiesta Fallas de San Jose’.

Efterlad en Kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nye indlæg

Open Close